Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.advisorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.advisorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorПереверзєва, А. І.-
dc.contributor.authorХолодна, А. В.-
dc.contributor.authorЯновська, І. С.-
dc.date.accessioned2023-05-29T13:36:56Z-
dc.date.available2023-05-29T13:36:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПереверзєва А. І., Холодна А. В., Яновська І. С. Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Кузнецова Т. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 396.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33332-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_396.pdf140.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.