Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33332
Назва: Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками
Автори: Переверзєва, А. І.
Холодна, А. В.
Яновська, І. С.
Науковий керівник : Артамонова, М. В.
Кузнецова, Т. О.
Пілюгіна, І. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Переверзєва А. І., Холодна А. В., Яновська І. С. Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Кузнецова Т. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 396.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33332
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_396.pdf140.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.