Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33332
Title: Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками
Authors: Переверзєва, А. І.
Холодна, А. В.
Яновська, І. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Кузнецова, Т. О.
Пілюгіна, І. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Переверзєва А. І., Холодна А. В., Яновська І. С. Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Кузнецова Т. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 396.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33332
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_396.pdf140.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.