Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32815
Title: Вплив механічної обробки овочів на збереження бар під час виробництва консервів
Authors: Кідік, М. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Гасай, Є. Л.
Василець, К. К.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кідік М. І. Вплив механічної обробки овочів на збереження бар під час виробництва консервів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Гасай Є. Л., Василець К. К. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 302.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32815
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_302.pdf125 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.