Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32716
Назва: Вивчення інфрачервоних спектрів наноструктурованих добавок із хрону
Автори: Кляп, Т. П.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Хоменко, А. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кляп Т. П. Вивчення інфрачервоних спектрів наноструктурованих добавок із хрону. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Хоменко А. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 137.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32716
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_137-137.pdf186.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.