Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31020
Назва: | Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста |
Інші назви: | Влияние модифицированых крахмалов на клейковинный комплекс теста Effect of modifying starches gluten complex test |
Автори: | Стрілець, І. П. Корецька, І. П. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Стрілець І. П. , Корецька І. П. Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 320-325 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | В статті показані результати досліджень по вивченню впливу модифікованих крохмалів на якісні показники клейковинного комплексу. Проаналізовано та зроблено висновки щодо природи даних змін В статье показаны результаты исследований по изучению влияния модифицированных крахмалов на качественные показатели клейковинного комплекса. Проанализированы и сделаны объяснения причин этих изменений The paper shows the results of studies on the effect of modified starches on quality indicators gluten complex. Analyzed and made explanation for these changes |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31020 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_49.pdf | 253.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.