Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31020
Название: | Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста |
Другие названия: | Влияние модифицированых крахмалов на клейковинный комплекс теста Effect of modifying starches gluten complex test |
Авторы: | Стрілець, І. П. Корецька, І. П. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Стрілець І. П. , Корецька І. П. Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 320-325 |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті показані результати досліджень по вивченню впливу модифікованих крохмалів на якісні показники клейковинного комплексу. Проаналізовано та зроблено висновки щодо природи даних змін В статье показаны результаты исследований по изучению влияния модифицированных крахмалов на качественные показатели клейковинного комплекса. Проанализированы и сделаны объяснения причин этих изменений The paper shows the results of studies on the effect of modified starches on quality indicators gluten complex. Analyzed and made explanation for these changes |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31020 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_49.pdf | 253.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.