Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30828
Title: Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них
Other Titles: Образование профилей свекловичной стружки различной формы - преимущества и недостатки каждого из них
Education profile beet chips of various shapes - advantages and disadvantages of each
Authors: Люлька, О. М.
Мирончук, В. Г.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Люлька О. М. , Мирончук В. Г. Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 162-168
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В статті описано спосіб отримання та наведено схеми зрізання відомих на сьогодні профілей бурякової стружки з визначенням їх основних геометричних характеристик, що дозволяє визначити раціональний переріз бурякової стружки
В статье описываются способы получения и приведены схемы срезания известных на сегодня профилей свекловичной стружки с определением их основных геометрических характеристик, что позволяет определить рациональное сечение свекловичной стружки
This article describes how to obtain and schemes cutting currently known profiles beet chips with the definition of basic geometric features, which allows you to define a rational section of beet chips
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30828
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_25.pdf920.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.