Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюлька, О. М.-
dc.contributor.authorМирончук, В. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-24T14:03:56Z-
dc.date.available2023-04-24T14:03:56Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛюлька О. М. , Мирончук В. Г. Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 162-168uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30828-
dc.description.abstractВ статті описано спосіб отримання та наведено схеми зрізання відомих на сьогодні профілей бурякової стружки з визначенням їх основних геометричних характеристик, що дозволяє визначити раціональний переріз бурякової стружкиuk_UA
dc.description.abstractВ статье описываются способы получения и приведены схемы срезания известных на сегодня профилей свекловичной стружки с определением их основных геометрических характеристик, что позволяет определить рациональное сечение свекловичной стружкиuk_UA
dc.description.abstractThis article describes how to obtain and schemes cutting currently known profiles beet chips with the definition of basic geometric features, which allows you to define a rational section of beet chipsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleУтворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з нихuk_UA
dc.title.alternativeОбразование профилей свекловичной стружки различной формы - преимущества и недостатки каждого из нихuk_UA
dc.title.alternativeEducation profile beet chips of various shapes - advantages and disadvantages of eachuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_25.pdf920.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.