Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30828
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Люлька, О. М. | - |
dc.contributor.author | Мирончук, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T14:03:56Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T14:03:56Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Люлька О. М. , Мирончук В. Г. Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 162-168 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30828 | - |
dc.description.abstract | В статті описано спосіб отримання та наведено схеми зрізання відомих на сьогодні профілей бурякової стружки з визначенням їх основних геометричних характеристик, що дозволяє визначити раціональний переріз бурякової стружки | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье описываются способы получения и приведены схемы срезания известных на сегодня профилей свекловичной стружки с определением их основных геометрических характеристик, что позволяет определить рациональное сечение свекловичной стружки | uk_UA |
dc.description.abstract | This article describes how to obtain and schemes cutting currently known profiles beet chips with the definition of basic geometric features, which allows you to define a rational section of beet chips | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Утворення профілей бурякової стружки різної форми – переваги та недоліки кожного з них | uk_UA |
dc.title.alternative | Образование профилей свекловичной стружки различной формы - преимущества и недостатки каждого из них | uk_UA |
dc.title.alternative | Education profile beet chips of various shapes - advantages and disadvantages of each | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_25.pdf | 920.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.