Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30597
Назва: | Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів |
Інші назви: | Влияние концентрата сывороточных белков на свойства сгустка при производстве низкокалорийных сыров Influence of concentrate of serum albumens on property to clot at production of low-caloric cheeses |
Автори: | Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Воліна, О. А. Богомолов, О. В. Токолов, Ю. І. Денисенко, С. А. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І. , Могутова В. Ф. , Воліна О. А. , Богомолов О. В. , Токолов Ю. І. , Денисенко С. А. Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів . Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 19-26 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено закономірності зміни структурномеханічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентрату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирів В статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустка при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыров In the article the set conformities to law of change of structural mechanical, properties are investigational to the clot at substituting for suckling fat an imitator on the basis of concentrate of serum albumens in technology of unfat cheeses |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30597 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_5.pdf | 256.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.