Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorВоліна, О. А.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.date.accessioned2023-04-21T13:03:37Z-
dc.date.available2023-04-21T13:03:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМашкін М. І. , Могутова В. Ф. , Воліна О. А. , Богомолов О. В. , Токолов Ю. І. , Денисенко С. А. Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів . Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 19-26uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30597-
dc.description.abstractВ статті досліджено закономірності зміни структурномеханічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентрату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирівuk_UA
dc.description.abstractВ статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустка при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыровuk_UA
dc.description.abstractIn the article the set conformities to law of change of structural mechanical, properties are investigational to the clot at substituting for suckling fat an imitator on the basis of concentrate of serum albumens in technology of unfat cheesesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleВплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівuk_UA
dc.title.alternativeВлияние концентрата сывороточных белков на свойства сгустка при производстве низкокалорийных сыровuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of concentrate of serum albumens on property to clot at production of low-caloric cheesesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_5.pdf256.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.