Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30229
Назва: Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктов
Автори: Тарасенко, Віра Григорівна
Петров, Віктор Олексійович
Бойко, Валентин Семенович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тарасенко В. Г., Петров В. А., Бойко В. С. Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктов. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 93-94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30229
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_93-94.pdf140.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.