Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorПетров, Віктор Олексійович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.date.accessioned2023-04-18T09:05:50Z-
dc.date.available2023-04-18T09:05:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТарасенко В. Г., Петров В. А., Бойко В. С. Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктов. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 93-94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30229-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктовuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_93-94.pdf140.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.