Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2873
Назва: Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв
Інші назви: The improving of the technology of the use of spicy and aromatic mixtures in meat dishes production
Автори: Ботштейн, Бела Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Ключові слова: спеції;приправи;прянощі;суміші;м'ясо;птиця;смаження;специи;приправы;пряности;смеси;мясо;птица;жарка;pices;seasonings;mixtures;meat;poultry;frying
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 89-98.
Короткий огляд (реферат): З метою розширення асортименту страв з вираженими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку продуктів переробки пряно-ароматичних рослин України розроблено нові пряноароматичні суміші для використання в технології м’ясних страв.
As result of researches the taste indices of vegetable ingredients which are the components of new spicy and aromatic compounds are determined by authors; the recipe composition and rational ratio of mixtures components for meat dishes are elaborated and grounded; the technology of spicy and aromatic compounds is developed. Study of the effect of new spicy and aromatic compounds on organoleptic indices of meat dishes is the separate direction of researches. It allows improving and diversifying the assortment of dishes which have high demand among different customer segments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2873
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (19)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_1_13.pdf252.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.