Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2873
Название: | Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв |
Другие названия: | The improving of the technology of the use of spicy and aromatic mixtures in meat dishes production |
Авторы: | Ботштейн, Бела Борисівна Чорна, Ніна Вікторівна |
Ключевые слова: | спеції;приправи;прянощі;суміші;м'ясо;птиця;смаження;специи;приправы;пряности;смеси;мясо;птица;жарка;pices;seasonings;mixtures;meat;poultry;frying |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 89-98. |
Краткий осмотр (реферат): | З метою розширення асортименту страв з вираженими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку продуктів
переробки пряно-ароматичних рослин України розроблено нові пряноароматичні суміші для використання в технології м’ясних страв. As result of researches the taste indices of vegetable ingredients which are the components of new spicy and aromatic compounds are determined by authors; the recipe composition and rational ratio of mixtures components for meat dishes are elaborated and grounded; the technology of spicy and aromatic compounds is developed. Study of the effect of new spicy and aromatic compounds on organoleptic indices of meat dishes is the separate direction of researches. It allows improving and diversifying the assortment of dishes which have high demand among different customer segments. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2873 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (19) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_1_13.pdf | 252.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.