Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28650
Назва: Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію
Автори: Кисельова, К. Д.
Науковий керівник : Крайнюк, Л. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кисельова К. Д. Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28650
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_20-20.pdf132.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.