Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКисельова, К. Д.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:34:50Z-
dc.date.available2023-03-30T07:34:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКисельова К. Д. Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28650-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleШляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_20-20.pdf132.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.