Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28528
Назва: | Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин |
Автори: | Євлаш, В. В. Кузнецова, Т. О. Тарасенко, Т. А. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Тарасенко Т. А. Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 11-12. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528 |
Розташовується у зібраннях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-11-12.pdf | 232.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.