Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.contributor.authorТарасенко, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-03-28T16:00:34Z-
dc.date.available2023-03-28T16:00:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Кузнецова Т. О., Тарасенко Т. А. Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 11-12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФормування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-11-12.pdf232.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.