Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28528
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-28T16:00:34Z | - |
dc.date.available | 2023-03-28T16:00:34Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Тарасенко Т. А. Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 11-12. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-11-12.pdf | 232.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.