Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28528
Title: | Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин |
Authors: | Євлаш, В. В. Кузнецова, Т. О. Тарасенко, Т. А. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Тарасенко Т. А. Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 11-12. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-11-12.pdf | 232.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.