Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28526
Назва: Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности
Автори: Воронцова, Ж. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Воронцова Ж. В. Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 7-8.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28526
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-7-8.pdf232.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.