Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28107
Название: Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
Авторы: Неклеса, Ольга Павлівна
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Неклеса О. П., Коротаєва Є. О., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 271-272.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28107
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_271-272.pdf99.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.