Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28107
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorКоротаєва, Євгенія Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.date.accessioned2023-03-24T12:37:41Z-
dc.date.available2023-03-24T12:37:41Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНеклеса О. П., Коротаєва Є. О., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 271-272.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28107-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_271-272.pdf99.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.