Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 105
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-05-19Дослідження вологопроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Островерх, І.С.
2011-05-19Сучасні проблеми організації самостійної роботи студентів під час вивчення курсу «Комерційне товарознавство»Зоря, Р. Р.
2011-05-19Радіопротекторні властивості нових концентрованих томатопродуктівДубініна, А. А.; Ольховська, В. С.; Жук, В. А.
2011-05-19Визначення вмісту нітратів у баклажанах, що реалізуються на ринку міста ХарковаДубініна, А.А.; Овчиннікова, І.Ф.; Скуріхіна, Л.А.
2011-05-19Дослідження накопичення нітратів арахісом різних сортівДубініна, А. А; Ленерт, С.О.; Хоменко, О.О.
2011-05-19Дослідження мікроструктури хітозанових плівокДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2011-05-19Показники якості соусів з перцю солодкогоДубініна, А. А.; Кузяхметова, А. А.; Летута, Т. М.
2011-05-19Ідентифікація полімерних пакувальних матеріалівДубініна, А. А.; Кононенко, Л. В.; Дуденко, Н. В.
2011-05-19Бальна оцінка якості малосольних огірківБєляєва, Л. М.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2011-05-19Аналіз вітчизняного ринку рибної консервної продукції та експертиза якості консервів типу “шпроти в олії” різних товаровиробниківШеломієнко, Н. В.
2011-05-19Товарознавча експертиза якості молока, яке реалізується на ринках міста СумиШевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В.; Іванов, Є. Д
2011-05-19Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpotsSorokina, S. V.; Shevchenko, E. E.; Afanasieva, V. A.
2011-05-19Товарознавча оцінка та класифікація споживчих властивостей квіткових аксесуарівСорокіна, С. В.
2011-05-19Вплив вихідної сировини на формування якості спиртуПопова, Е. М.; Боровікова, Н. О.
2011-05Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методамиПенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.
2011-05-19Формування сучасного погляду на системно-процесну основу виробничого контролю кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.
2011-05-19ивчення впливу вологоутримуючої здатності на вихід м’ясних виробів, збагачених кальціємКолесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2011-05-19Використання розрахункових методів під час дослідження показників якості керамічних виробівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.
2011-05-19Дослідження макропористої структури тканинЗахаренко, В.О.
2011-05-19Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових системЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 105