Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 105
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011-05-19 | Дослідження вологопроникності натуральних ковбасних оболонок | Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Островерх, І.С. |
2011-05-19 | Сучасні проблеми організації самостійної роботи студентів під час вивчення курсу «Комерційне товарознавство» | Зоря, Р. Р. |
2011-05-19 | Радіопротекторні властивості нових концентрованих томатопродуктів | Дубініна, А. А.; Ольховська, В. С.; Жук, В. А. |
2011-05-19 | Визначення вмісту нітратів у баклажанах, що реалізуються на ринку міста Харкова | Дубініна, А.А.; Овчиннікова, І.Ф.; Скуріхіна, Л.А. |
2011-05-19 | Дослідження накопичення нітратів арахісом різних сортів | Дубініна, А. А; Ленерт, С.О.; Хоменко, О.О. |
2011-05-19 | Дослідження мікроструктури хітозанових плівок | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. |
2011-05-19 | Показники якості соусів з перцю солодкого | Дубініна, А. А.; Кузяхметова, А. А.; Летута, Т. М. |
2011-05-19 | Ідентифікація полімерних пакувальних матеріалів | Дубініна, А. А.; Кононенко, Л. В.; Дуденко, Н. В. |
2011-05-19 | Бальна оцінка якості малосольних огірків | Бєляєва, Л. М.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І. |
2011-05-19 | Аналіз вітчизняного ринку рибної консервної продукції та експертиза якості консервів типу “шпроти в олії” різних товаровиробників | Шеломієнко, Н. В. |
2011-05-19 | Товарознавча експертиза якості молока, яке реалізується на ринках міста Суми | Шевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В.; Іванов, Є. Д |
2011-05-19 | Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpots | Sorokina, S. V.; Shevchenko, E. E.; Afanasieva, V. A. |
2011-05-19 | Товарознавча оцінка та класифікація споживчих властивостей квіткових аксесуарів | Сорокіна, С. В. |
2011-05-19 | Вплив вихідної сировини на формування якості спирту | Попова, Е. М.; Боровікова, Н. О. |
2011-05 | Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами | Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А. |
2011-05-19 | Формування сучасного погляду на системно-процесну основу виробничого контролю кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О. |
2011-05-19 | ивчення впливу вологоутримуючої здатності на вихід м’ясних виробів, збагачених кальцієм | Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О. |
2011-05-19 | Використання розрахункових методів під час дослідження показників якості керамічних виробів | Колесник, Т. Л.; Іванова, А. А. |
2011-05-19 | Дослідження макропористої структури тканин | Захаренко, В.О. |
2011-05-19 | Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових систем | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 105