Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
: [105]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 105 of 105
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-05-19 | Від якісної годівлі риб – до безпечних продуктів харчування населення | Єгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В. |
2011-05-19 | Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном С | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2011-05-19 | Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробів | Головко, М. П.; Чуйко, М. М. |
2011-05-19 | Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукції | Головко, Т. М.; Серік, М. Л. |
2011-05-19 | Товарознавча характеристика зернової квасолі білої | Баля, Л. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 105 of 105