Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 105 of 105
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Від якісної годівлі риб – до безпечних продуктів харчування населенняЄгоров, Б. В.; Фігурська, Л. В.
2011-05-19Нові види зефіру, збагачені йодом та вітаміном СДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2011-05-19Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробівГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011-05-19Аналіз та перспективи розвитку ринку паштетної продукціїГоловко, Т. М.; Серік, М. Л.
2011-05-19Товарознавча характеристика зернової квасолі білоїБаля, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 105 of 105