Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 105
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011-05-19Критерії підбору устаткування для хімчистокЗолотухіна, І. В.; Лаврінець, В. І.
2011-05-19Використання відносних шумових характеристик для устаткування ресторанного господарства у високочастотному діапазоніЗаплетніков, І. М.; Жидков, Ю. В.; Севаторова, І. С.
2011-05-19Розробка універсальної установки для дослідження процесу різання харчових продуктівЗаплетніков, І. М.; Шеїна, А. В.
2011-05-19Инфракрасная камера для сушки макаронЗавалий, А. А.; Янович, И. В.; Завалий, В. А.; Полянский, В.И.
2011-05-19Модели лучистого теплообмена в устройствах инфракрасной продуктов питанияЗавалий, А. А.
2011-05-19Використання теплових насосів для систем опалення виробничих приміщеньЄрьоменко, Д. О.; Лебедєв, І. М.
2011-05-19Удосконалення обладнання для процесу екстракції пектинових речовинДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2011-05-19Факторы и показатели, определяющие процесс водорезания пищевых продуктовГордиенко, А. В.
2011-05-19О проблеме повышения экологической эффективности предприятий пищевой промышленностиВоинова, С. А.; Воинов, А. П.
2011-05-19Визначення гідравлічних опорів під час течії неньютонівських рідинБілецький, Е. В.
2011-05-19Стабильность замороженных пищевых систем при храненииБеляева, И. М.
2011-05-19Шляхи ідентифікації предметів із дорогоцінних металів у митній практиціАфукова, Н. О.
2011-05-19Особливості накопичення олії та білка в сої, вирощеній у Полтавській областіЮдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
2011-05-19Товарознавчі аспекти використання нутуЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2011-05-19Органолептичні показники якості помологічних сортів яблук, вирощених у Полтавській областіЮдічева, О. П.; Дудка, Т. В.
2011-05-19Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В.
2011-05-19Особенности преподавания товароведения продовольственных товаров будущим учителям трудового обученияШильман, Л. З.; Кобрин, В. Н.; Постнова, О. Н.
2011-05-19Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатівЧеревична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Богомолов, О. В.
2011-05-19Дослідження якості майонезів під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Іванченко, О. С.
2011-05-19Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Ільків, І. С.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 105