Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 105
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011-05-19 | Критерії підбору устаткування для хімчисток | Золотухіна, І. В.; Лаврінець, В. І. |
2011-05-19 | Використання відносних шумових характеристик для устаткування ресторанного господарства у високочастотному діапазоні | Заплетніков, І. М.; Жидков, Ю. В.; Севаторова, І. С. |
2011-05-19 | Розробка універсальної установки для дослідження процесу різання харчових продуктів | Заплетніков, І. М.; Шеїна, А. В. |
2011-05-19 | Инфракрасная камера для сушки макарон | Завалий, А. А.; Янович, И. В.; Завалий, В. А.; Полянский, В.И. |
2011-05-19 | Модели лучистого теплообмена в устройствах инфракрасной продуктов питания | Завалий, А. А. |
2011-05-19 | Використання теплових насосів для систем опалення виробничих приміщень | Єрьоменко, Д. О.; Лебедєв, І. М. |
2011-05-19 | Удосконалення обладнання для процесу екстракції пектинових речовин | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2011-05-19 | Факторы и показатели, определяющие процесс водорезания пищевых продуктов | Гордиенко, А. В. |
2011-05-19 | О проблеме повышения экологической эффективности предприятий пищевой промышленности | Воинова, С. А.; Воинов, А. П. |
2011-05-19 | Визначення гідравлічних опорів під час течії неньютонівських рідин | Білецький, Е. В. |
2011-05-19 | Стабильность замороженных пищевых систем при хранении | Беляева, И. М. |
2011-05-19 | Шляхи ідентифікації предметів із дорогоцінних металів у митній практиці | Афукова, Н. О. |
2011-05-19 | Особливості накопичення олії та білка в сої, вирощеній у Полтавській області | Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
2011-05-19 | Товарознавчі аспекти використання нуту | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
2011-05-19 | Органолептичні показники якості помологічних сортів яблук, вирощених у Полтавській області | Юдічева, О. П.; Дудка, Т. В. |
2011-05-19 | Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові. | Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В. |
2011-05-19 | Особенности преподавания товароведения продовольственных товаров будущим учителям трудового обучения | Шильман, Л. З.; Кобрин, В. Н.; Постнова, О. Н. |
2011-05-19 | Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатів | Черевична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Богомолов, О. В. |
2011-05-19 | Дослідження якості майонезів під час зберігання | Хацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Іванченко, О. С. |
2011-05-19 | Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберігання | Попова, Т. М.; Бєляєва, І. М.; Ільків, І. С. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 61 по 80 из 105