Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32094
Title: Від якісної годівлі риб – до безпечних продуктів харчування населення
Authors: Єгоров, Б. В.
Фігурська, Л. В.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Єгоров Б.В., Фігурська Л.В. Від якісної годівлі риб – до безпечних продуктів харчування населення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 6-7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32094
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-6-7.pdf312.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.