Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27586
Назва: Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Нікітін, Сергій Васильович
Товма, Лідія Федорівна
Писаревський, Сергій Васильович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Фощан А. Л., Нікітін С. В., Товма Л. Ф., Писаревський С. В. Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 243-244.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_243-244.pdf104.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.