Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181
Название: Визначення активності води в харчових системах
Авторы: Губський, Сергій Михайлович
Дьяков, Олександр Георгійович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Губський С. М., Дьяков О. Г. Визначення активності води в харчових системах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 298-299.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hubskyy_vyznachennya_aktyvnosti_vody_konf_kharkiv_2017_298-299.pdf400.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.