Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27006
Название: Вивчення процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері
Авторы: Щепа, Є. С.
Научный руководитель: Потапов, В. О.
Качалов, В. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Щепа Є. С. Вивчення процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Потапов В. О., Качалов В. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 380.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27006
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_380.pdf184.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.