Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27006
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПотапов, В. О.-
dc.contributor.advisorКачалов, В. В.-
dc.contributor.authorЩепа, Є. С.-
dc.date.accessioned2023-03-17T06:35:28Z-
dc.date.available2023-03-17T06:35:28Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЩепа Є. С. Вивчення процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Потапов В. О., Качалов В. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 380.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27006-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камеріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_380.pdf184.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.