Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26741
Название: Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства
Авторы: Гладій, І.О.
Ключевые слова: фінансова стійкість;підприємства ресторанного господарства;управління;financial stability;restaurant enterprises;management;финансовая устойчивость;предприятия ресторанного хозяйства;управление
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гладій І.О. Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 370-375.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання управління фінансовою стійкістю підприємства ресторанного господарства та запропоновано методику його оцінки на основі вивчення діяльності конкурентів.
The methodical aspects of management of the financial stability of the restaurants’ enterprises are considered. The method of stability’s estimation by the studying of competitors’ activity is offered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(1)__55.pdf546.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.