Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26741
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гладій, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T10:31:36Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T10:31:36Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Гладій І.О. Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 370-375. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання управління фінансовою стійкістю підприємства ресторанного господарства та запропоновано методику його оцінки на основі вивчення діяльності конкурентів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The methodical aspects of management of the financial stability of the restaurants’ enterprises are considered. The method of stability’s estimation by the studying of competitors’ activity is offered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фінансова стійкість | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | financial stability | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | финансовая устойчивость | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.subject | управление | uk_UA |
dc.title | Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__55.pdf | 546.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.