Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Название: | Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства |
Авторы: | Паращук, Ю. Д. Харлап, М. Д. Руда, Л. |
Научный руководитель: | Черевко, О. І. Єфремов, Ю. І. Михайлова, С. В. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Паращук Ю. Д., Харлап М. Д., Руда Л. Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 332. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_332.pdf | 115.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.