Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.advisor | Єфремов, Ю. І. | - |
dc.contributor.advisor | Михайлова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Паращук, Ю. Д. | - |
dc.contributor.author | Харлап, М. Д. | - |
dc.contributor.author | Руда, Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T09:36:52Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T09:36:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Паращук Ю. Д., Харлап М. Д., Руда Л. Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 332. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_332.pdf | 115.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.