Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2665
Название: Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту
Авторы: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Разінкіна, М. А.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Разінкіна М. А. Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 429-430 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2665
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-429-430.pdf293.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.