Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2665
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorРазінкіна, М. А.-
dc.date.accessioned2022-07-05T11:14:26Z-
dc.date.available2022-07-05T11:14:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Разінкіна М. А. Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 429-430 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2665-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВизначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквітуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-429-430.pdf293.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.