Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26617
Назва: Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології
Автори: Борисенко, Т. О.
Михайлович, А. О.
Старожак, Д. Б.
Чумак, Д. В.
Науковий керівник : Михайлов, В. М.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Борисенко Т. О., Михайлович А. О., Старожак Д. Б., Чумак Д. В. Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 310.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26617
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_310.pdf114.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.