Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorЄфремов, Ю. І.-
dc.contributor.advisorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorБорисенко, Т. О.-
dc.contributor.authorМихайлович, А. О.-
dc.contributor.authorСтарожак, Д. Б.-
dc.contributor.authorЧумак, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-03-14T14:45:52Z-
dc.date.available2023-03-14T14:45:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБорисенко Т. О., Михайлович А. О., Старожак Д. Б., Чумак Д. В. Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 310.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26617-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКласифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технологіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_310.pdf114.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.