Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26494
Назва: Формування асортименту продуктів харчування, збагачених на кальцій
Автори: Буц, Т. М.
Науковий керівник : Головко, М. П.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Буц Т. М. Формування асортименту продуктів харчування, збагачених на кальцій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 271.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26494
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_271.pdf115.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.