Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25242
Назва: Результати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста Харкова
Автори: Андреєва, Х. В.
Науковий керівник : Кобрін, В. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Андреєва Х. В. Результати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кобрін В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 195.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25242
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_195.pdf135.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.