Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25242
Название: Результати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста Харкова
Авторы: Андреєва, Х. В.
Научный руководитель: Кобрін, В. М.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Андреєва Х. В. Результати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кобрін В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 195.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25242
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_195.pdf135.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.