Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2437
Название: | Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного |
Другие названия: | The factor of protein approximation to standard in products and diets |
Авторы: | Крутовий, Жорж Андрійович |
Ключевые слова: | раціони харчування;вироби;узагальнена біологічна цінність білка;показник наближення до стандартного білка;рационы питания;изделия;обобщѐнная биологическая ценность белка;показатель приближения к стандартному белку;diets, products;the generalized biological value of protein;index of protein approximation to standard |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Крутовий Ж. А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 315-322. |
Краткий осмотр (реферат): | Сформульовано концепцію узагальненої біологічної цінності білка у виробах і
раціонах харчування. Запропоновано показник, який є кількісною мірою наближення
визначеного білка до стандартного («ідеального»). The conception of the generalized biological value of protein in products and diets is formulated. The authors suggested the index as a quantitative measure of the determined protein approximation to standard (“ideal”) one. It is calculated as an arithmetical average of the corrected scores of the essential amino acids totality. The suggested factor can be used for the comparison of biological and nutritive value of proteins in various multi-purpose products, dishes or diets It can also be used for the evaluation of the best quality and most prospective products, dishes and diets. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2437 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (20) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_2_34.pdf | 429.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.