Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.date.accessioned2022-07-02T09:38:17Z-
dc.date.available2022-07-02T09:38:17Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 315-322.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2437-
dc.description.abstractСформульовано концепцію узагальненої біологічної цінності білка у виробах і раціонах харчування. Запропоновано показник, який є кількісною мірою наближення визначеного білка до стандартного («ідеального»).uk_UA
dc.description.abstractThe conception of the generalized biological value of protein in products and diets is formulated. The authors suggested the index as a quantitative measure of the determined protein approximation to standard (“ideal”) one. It is calculated as an arithmetical average of the corrected scores of the essential amino acids totality. The suggested factor can be used for the comparison of biological and nutritive value of proteins in various multi-purpose products, dishes or diets It can also be used for the evaluation of the best quality and most prospective products, dishes and diets.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectраціони харчуванняuk_UA
dc.subjectвиробиuk_UA
dc.subjectузагальнена біологічна цінність білкаuk_UA
dc.subjectпоказник наближення до стандартного білкаuk_UA
dc.subjectрационы питанияuk_UA
dc.subjectизделияuk_UA
dc.subjectобобщѐнная биологическая ценность белкаuk_UA
dc.subjectпоказатель приближения к стандартному белкуuk_UA
dc.subjectdiets, productsuk_UA
dc.subjectthe generalized biological value of proteinuk_UA
dc.subjectindex of protein approximation to standarduk_UA
dc.titleПоказник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартногоuk_UA
dc.title.alternativeThe factor of protein approximation to standard in products and dietsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_34.pdf429.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.