Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24316
Назва: | Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів |
Автори: | Козлов, С. Л. |
Науковий керівник : | Лисюк, Г. М. Нєміріч, О. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Козлов С. Л. Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 73. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24316 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_73.pdf | 110.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.