Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24316
Назва: Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів
Автори: Козлов, С. Л.
Науковий керівник : Лисюк, Г. М.
Нєміріч, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Козлов С. Л. Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 73.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24316
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_73.pdf110.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.