Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.advisorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.authorКозлов, С. Л.-
dc.date.accessioned2023-02-27T13:25:38Z-
dc.date.available2023-02-27T13:25:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКозлов С. Л. Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24316-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_73.pdf110.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.