Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24316
Title: Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів
Authors: Козлов, С. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Лисюк, Г. М.
Нєміріч, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Козлов С. Л. Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24316
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_73.pdf110.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.