Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24268
Назва: | Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого |
Автори: | Ситник, Т. М. |
Науковий керівник : | Перцевой, Ф. В. Колесникова, М. Б. Перцевий, М. Ф. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Ситник Т. М. Вплив рецептурних компонентів на структурно механічні властивості продукту структурованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Перцевой Ф. В., Колесникова М. Б., Перцевий М. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 47. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24268 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_47.pdf | 119.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.