Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24268
Назва: Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого
Автори: Ситник, Т. М.
Науковий керівник : Перцевой, Ф. В.
Колесникова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ситник Т. М. Вплив рецептурних компонентів на структурно механічні властивості продукту структурованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Перцевой Ф. В., Колесникова М. Б., Перцевий М. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24268
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_47.pdf119.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.