Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24268
Название: Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого
Авторы: Ситник, Т. М.
Научный руководитель: Перцевой, Ф. В.
Колесникова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ситник Т. М. Вплив рецептурних компонентів на структурно механічні властивості продукту структурованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Перцевой Ф. В., Колесникова М. Б., Перцевий М. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 47.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24268
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_47.pdf119.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.