Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24268
Название: | Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого |
Авторы: | Ситник, Т. М. |
Научный руководитель: | Перцевой, Ф. В. Колесникова, М. Б. Перцевий, М. Ф. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Ситник Т. М. Вплив рецептурних компонентів на структурно механічні властивості продукту структурованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Перцевой Ф. В., Колесникова М. Б., Перцевий М. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 47. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24268 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_47.pdf | 119.77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.