Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24268
Title: Вплив рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості продукту структурованого
Authors: Ситник, Т. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Перцевой, Ф. В.
Колесникова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ситник Т. М. Вплив рецептурних компонентів на структурно механічні властивості продукту структурованого. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Перцевой Ф. В., Колесникова М. Б., Перцевий М. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 47.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24268
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_47.pdf119.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.