Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Назва: | Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів |
Автори: | Запаренко, Г. В. Берлінська, О. С. |
Науковий керівник : | Крутовий, Ж. А. Касілова, Л. О. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Запаренко Г. В., Берлінська О. С. Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_20.pdf | 119.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.